Klik hier om te bestellen!

SPORTVOEDING

Een actief lichaam

Herbalife producten bieden hoogwaardige koolhydraten, prote´nen en essentiŰle vetzuren die makkelijk verteerbaar zijn en goed worden opgenomen. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren.

Of je nu spiermassa wilt opbouwen, meer energie wilt of uw sportprestaties wilt verbeteren, uw lichaam heeft op celniveau de juiste voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Optimale voeding, de basis van onze gezondheidsfilosofie, is hier specifiek op gericht.

Het geavanceerde voedingsprogramma van Herbalife, dat is gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek, maakt dat de gebruikers van onze producten telkens weer zo overduidelijk het "verschil" ervaren.

Haal het beste uit jezelf - op natuurlijke wijze!

Als je uw lichaamscellen voorziet van de voeding die ze nodig hebben, zorg je ervoor dat uw lichaam optimaal kan presteren. Je spijsvertering verbetert, je kunt snel en gemakkelijk uw gewicht beheersen, je bent meer in balans, je afweersysteem wordt ondersteund, je energiepeil schiet omhoog en je actieve lichaam blijft langer actief.

Op deze website vind je alle informatie over gezonde voeding voor sporters. Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp. Maar uiteindelijk draait het om de vier basiscomponenten:

Brandstof innemen - Brandstof bijvullen - Reparatie - Renovatie

Sportvoedingsschema

Of je nu een professionele sporter bent die zich voorbereidt op een belangrijke wedstrijd of een fanatieke vrijetijdsvoetballer, je lichaam heeft de juiste brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Volg onze goede raad en help je lichaam topprestaties te leveren door het volgen van dit schema:

30 minuten voor het sporten:
Formule 1 Prote´nedrank gemengd met fruitsap.

Tijdens het sporten:
Om de 10 minuten of vaker iets drinken, bij voorkeur de isotonische thermojetics kruidendrank van Herbalife. Indien je langer dan een half uur traint of sport dan drink je nog een verdunde Formule 1 in je favoriete drank.

Na het sporten:
Formule 1 prote´nedrank vermengd met fruitsap.

Tijdens de recuperatie:
Binnen de 120 minuten na de sportbeoefening een Formule 1 prote´nedrank + een lepel Prote´ne supplement poeder.
Voor een betere en snellere recuperatie: Een tabletje Rose Ox

Gebruik de Herbalife producten als een vast onderdeel van je dagelijkse voeding.
Er zijn ook speciale Herbalife-programmas voor aankomen of afslanken.