Klik hier om te bestellen!

HERBALIFE AFZONDERLIJKE PRODUCTEN BESTELLEN

  Bestellen is eenvoudig!

 • Vul het gewenste aantal in bij elk door jou gekozen product.
 • Vul aan het einde van de productenlijst al jou gegevens in op >het formulier (onderaan de pagina).
 • Druk daarna op de bestelknop - je pakje wordt door de postbode geleverd.

Thermojetics GOLD PROGRAMMA

herbalife gold programma Thermojetics hoog-eiwit en laag-koolhydraat dieet
Voedingskundige wetenschappers hebben ingezien dat niet iedereen op dezelfde wijze reageert op voedsel. Een dieet van 1.200 calorieŽn per dag dat rijk is aan koolhydraten is voor sommige mensen misschien heel geschikt, maar anderen zullen merken dat het hen geen voldoening geeft. De wetenschappers hebben aangetoond waarom de stofwisseling soms wordt verstoord, met een minder goede spijsvertering als gevolg. Wie eenmaal beseft hoe zijn lichaam koolhydraten verwerkt, zal dit gemakkelijk begrijpen.
Er zijn dan ook aanwijzingen dat het consumeren van dezelfde hoeveelheid calorieŽn, maar dan verdeeld over vijf tot zeven mini maaltijden per dag, sneller een verzadigd gevoel geeft en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen.
Op basis van al deze nieuwe inzichten heeft Herbalife de Hoog-Eiwit, Laag-Koolhydraat Voeding ontwikkeld.

Zo werkt hoog-eiwit, laag-koolhydraat voeding
De meeste voedingsmiddelen die wij tegenwoordig (inclusief de populaire 'light'-producten) tot ons nemen, bevatten koolhydraten in de vorm van suiker. Die suiker zet het lichaam aan tot de productie van insuline, het hormoon dat de opslag van vetten mogelijk maakt. Wie minder koolhydraten eet en zo de hoeveelheid suiker in zijn lichaamscellen terugbrengt, zal in zijn lichaam ook minder makkelijk overtollig vet opslaan.
Als we de consumptie van koolhydraten beperken, moet ons lichaam andere energiebronnen aanboren en gebruikt dan bij voorkeur opgeslagen vetten als brandstof.
Omdat er geen koolhydraten aanwezig zijn als voornaamste energiebron, gebruikt ons lichaam ook eiwitten. Maar eiwitten worden door het lichaam niet makkelijk omgezet in energie, dus zal het lichaam harder moeten werken om eiwit als brandstof te benutten. Zo worden dus letterlijk calorieŽn opgebrand om meer energie te creŽren.
Het hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet helpt ons lichaam voedingsstoffen optimaal te benutten en beperkt de opslag van vetten tot een minimum.
Door de eiwitconsumptie op peil te houden voorkomt u bovendien dat spierweersel wordt gebruikt als energiebron en weet u zeker dat uw spiermassa in stand blijft.

Wat is er zo anders aan hoog-eiwit, laag-koolhydraat voeding?
Wie dit voedingspatroon volgt, kan nog een behoorlijke hoeveelheid vet consumeren. Hoewel vet over het algemeen als ongezond wordt beschouwd, zijn niet alle vetten even slecht. Hoog-eiwit, laag-koolhydraat voeding stimuleert het eten van 'goede' vetten en legt u zodoende geen grote beperkingen op bij het samenstellen van uw menu.
Door vaker te eten en het spijsverteringsproces over de dag uit te spreiden, zult u zich minder hongerig voelen. En daardoor zult u minder snel zo'n ongezonde snack nodig hebben om de dag door te komen.

Thermojetics biedt u het gemakkelijke alternatief
Herbalife maakt het u heel makkelijk om het hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet te volgen: wij introduceren vijf uitgebalanceerde mini maaltijden, die zo min mogelijk koolhydraten en de juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten bevatten.

Het enige wat u hoeft te doen

 • Zorg dat je minder koolhydraten binnenkrijgt
 • Houdt je eiwitconsumptie op peil
 • Neem 4 tot 6 kleine maaltijden plus een gewone hoofdmaaltijd per dag

Zo werkt het:

Door de consumptie van koolhydraten te beperken:

 • zal het lichaam minder snel vet opslaan omdat er minder insuline wordt aangemaakt.
 • wordt het lichaam gestimuleerd om opgeslagen vetten als energiebron te gebruiken.
Door de eiwitconsumptie op peil te houden:
 • moet het lichaam harder werken om eiwitten als voornaamste energiebron te benutten.
 • wordt voorkomen dan spierweefsel als energiebron wordt aangesproken. Eiwit wordt niet gemakkelijk omgezet in vet.
GOLD FORMULE 1 VANILLE Ä 47.75 x
GOLD FORMULE 1 CHOCOLADE Ä 47.75 x
GOLD FORMULE 1 VANILLE (zakjes) Ä 47.75 x
GOLD FORMULE 1 CHOCOLADE (zakjes) Ä 47.75 x
Ä 00.00 x
Ä 00.00 x
Ä 00.00 x
Ä 00.00 x
GEROOSTERDE SOYANOOTJES Ä 16.20 x
Ä 00.00 x

Opmerking: Een firewall kan soms problemen geven bij het verzenden
Neem eventueel telefonisch contact 014 43 76 58 of mail uw gegevens naar dehouwer@telenet.be


Naam: Voornaam:
Adres: Postcode:
Woonplaats: BelgiŽ Nederland
Telefoonnummer:
E-mail:
Ik betaal onmiddelijk na ontangst van de factuur op rekening: 320-0357879-19 van Slimshape Belgie - Steenweg op Oosthoven 152 - 2300 Turnhout
(3% korting + gratis verzending bestellingen vanaf 60 euro)
Ik betaal aan de postbode Ė (+ rembourskosten)
Opmerking: Ter bescherming van de privacy worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. Ze worden alleen gebruikt voor de interne administratie van het bedrijf.