Klik hier om te bestellen!

  WILT U HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN OP HET INTERNET?

 • Verzend een e-mail met uw contactgegevens naar dehouwer@telenet.be
 • Of bel 0496 28 16 12
 • U ontvangt een paswoord voor toegang tot onze webwinkel www.slimworks.be

ShapeWorks Formule 1

De Herbalife ShapeWorks Maaltijdvervanger

herbalife formule 1De overheerlijke, complete maaltijd ShapeWorks Formule 1 voor een slanker figuur, combineert alle uitgebalanceerde voedingswaarden die jou lichaam nodig heeft bij het afslanken en vermageren. Speciaal samengesteld uit een exclusieve mengeling van o.a. kruiden, mineralen, vitamines en proteïnen helpt ShapeWorks Formule 1 je het gevoel van 'honger' te onderdrukken. Je hebt een vol en tevreden gevoel zodat je tussen de maaltijden door niet naar ongezonde voeding of snacks 'grijpt'.
Je lichaam krijgt alle benodigde aminozuren die het nodig heeft voor een perfecte vitaliteit, en koolhydraten voor meer energie.
Het gebruik is heel éénvoudig. Indien je gewicht wil verliezen vervang je twee maaltijden per dag door Formule 1, en je eet daarnaast (liefst ’s avonds) één uitgebalanceerde gewone maaltijd.
Tussen de maaltijden door eet je best nog een stukje fruit of wat rauwe groente. Formule 1 is verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Vanille, Aardbeien, Chocolade, Tropische Vruchten, Cappuccino, Cookies & Cream (met krokante stukjes).
Eens je een ideaal figuur hebt bereikt, vervang je nog slechts één maaltijd door de formule 1 shake. Zo blijft je gewicht stabiel.


ShapeWorks Vezels en kruidenformule

vezel en kruidentabletten

herbalife formule 2Slechte eetgewoonten, milieuvervuilers, een onregelmatige levensstijl met te veel spanningen kunnen ons lichaam essentiële voedingsstoffen ontnemen en ons immuunsysteem zware schade toebrengen.
ShapeWorks Vezels en kruidenformule is een uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden (havervezels en ciderextract, papaya enz...) en vormt samen met de ShapeWorks Formule 1 het belangrijkste onderdeel van het Herbalife systeem
Formule 2 zorgt voor een optimale werking van ons darmstelsel, onze darmflora wordt optimaal en zorgt voor de afvoer van schadelijke stoffen.
Zes tabletten per dag, twee voor elke maaltijd.


ShapeWorks Multivitamine complex formule 2

Vitaminen- en mineralen

herbalife formule 3Multivitamine complex vitaliseerd je lichaam. Het zit boordevol met vitamines , mineralen en belangrijke voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft bij het snel afslanken.
Bevat antioxidanten als Beta Caroteen, Vitamine C, Vitamine E en Selenium, maar ook GTF-Chroom, een belangrijke mineraal dat bijdraagt tot een gezond en fit lichaam. Door de Chroom heb je minder trek in zoet.

3 tabletten per dag, voldoende voor 30 dagen.


Cell-U-Loss

Cell-U-Loss

herbalife formule 4Cell-U-Loss past uitstekend in het gewichtsbeheersingsprogramma, maar is ook bij sport en het vitaliteits aan te bevelen wegens de bevorderende werking op de vochthuishouding en bloedcirculatie.
Cell-U-Loss mineralen en kruiden tabletten met kalium en ijzer helpen je aan een mooie huid en zijn bijzonder gunstig tegen een sinaasappelhuid.
Neem 3 tabletten per dag, voldoende voor 30 dagen.


Cell Activator (cell nutricion)

Activeert je lichaamscellen.

herbalife Cell Activator Ons lichaam heeft dagelijks te lijden onder de slechte invloeden van milieuverontreiniging, stress en slechte eetgewoonten. Zelfs als we denken dat we alles goed doen, gezond eten, veel bewegen en genoeg rust nemen dan nog kunnen we het gevoel hebben van vermoeidheid en lusteloosheid. Wat kan de oplossing zijn om ons beter te voelen?

Cell Activator is een mix van essentiële voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om ons lichaam te ondersteunen bij de productie van energie.

Deze mix helpt ons lichaam om de bouwstoffen uit onze voeding volledig op te nemen. Cell Activator bevat drie belangrijke planten: chlorella, shiitake en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze ons lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als we dagelijks Cell Activator gebruiken, zorgen we ervoor dat de energievoorraden in ons lichaam op peil blijven en dat de essentiële voedingsstoffen uit onze voeding optimaal benut worden.

Eigenschappen van de ingrediënten:

Cayenepeper bevat capsaïcine, waarvan men aanneemt dat het uw lichaam helpt bij het opnemen van de bouwstoffen uit uw voeding en dat het een thermogeen effect heeft.

Chlorella is een groene alg, rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige eiwitten, betacorateen en chlorofyl, en bekend vanwege zijn reinigende en zuiverende werking.

Shiitake (eetbare paddestoel) helpt bij de aanmaak van ATP en ondersteunt uw uithoudingsvermogen. In China wordt het van oudsher gebruikt als algemeen tonicum voor de gezondheid.

Rhodiola helpt bij het in balans brengen van de lichaamsfuncties en het ondersteunen van een betere stemming.

Lactoferrine is een natuurlijk wei-eiwit uit melk dat nuttige voedingsstoffen bevat. Vitamine B1, Bw en B6 zijn essentiële voedingsstoffen die een grote rol spelen bij de energiehuishouding in uw lichaam.


NRG

Guarana, energiekruid uit de amazone

herbalife thermocompleteNRG tabletten bevatten een van de meest vitaliserende natuurlijke kruiden. Herbalife is erin geslaagd om de krachtige werking van Guarana te bundelen in NRG. Met dit product verbeteren zowel je fysieke als intellectuele prestaties en zul je geen inzinkingen meer beleven tijdens je dagtaak. Het is een fantastisch voedingssupplement voor mensen die altijd druk in de weer zijn en waarmee men steeds alert en fit blijft.

Soms zitten we helemaal door onze energie heen en voelen ons uitgeput. Caloriebeperking bij afslanken heeft immers af en toe effect op het energieniveau waardoor men zich soms vermoeid voelt. Guarana geeft ons een oppepper als dat echt nodig is, het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en werkt snel echt voelbaar. Daarom is NRG bijzonder geschikt voor momenten waarbij extra intellectuele concentratie nodig is, bij belangrijke gesprekken of tijdens moeilijke examens.

Guarana is een goede vervanger van koffie omdat het een mildere vorm van cafeïne is die ons spijsvertering veel minder belast. Toch geeft het een veel grotere opkikker dan koffie. Net zoals bij het drinken van koffie, worden de kruideningrediënten van Guarana snel door het lichaam opgenomen en voelen we die werking al na een half uur.

Sommige mensen hebben in de loop van de middag last van inzinkingen en kunnen zich dan mindergoed concentreren. Een NRG tablet als voorzorg maakt dat je de ganse dag over de nodige energie beschikt.

Gebruik maximaal vier Guarana tabletten verdeeld over de dag. ’s Avonds neem je ze best alleen als je wat langer wil wakker blijven, een nachtje wil uitgaan of als je eens extra wil genieten van het samenzijn met je partner.

Guarana is een klimheester die groeit in de oerwouden van Zuid-Amerika. Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende werking. In het moderne Brazilië wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank en geeft een wonderlijk gevoel van natuurlijke energie.

Één tablet bevat 800 mg organisch gecultiveerde Guarana en 32 mg natuurlijke cafeïne.

Guarana is minder belastend voor de spijsvertering dan vele andere vormen van cafeïne en geeft een prettiger gevoel dan het drinken van koffie.

Een verpakking bevat 60 tabletten. Gebruik: 2 tot maximum 4 tabletten per dag.


Thermo Complete

Synergetisch werkende kruidenmix

herbalife thermocompleteThermo Complete is een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De verschillende eigenschappen werken synergetisch, waardoor u zich sterker zult voelen. Je bent beter opgewassen tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen zoals zin in snoepen, honger, flauwte, enz...
Voor mensen die een gewichtsbeheersingsplan volgen, is Thermo Complete een van de allerbelangrijkste producten in het gewichtsbeheersings-assortiment van Herbalife. Gebruik Thermo Complete naast Formule 1 en met elke willekeurige combinatie van supplementen die een rol spelen bij de gewichtsbeheersing.


Prelox ® blue

Extra vitaliteit voor mannen (blauwe tabletten)

herbalife thermocompletePrelox ® Blue is een afgeleid kruidensupplement, specifiek samengesteld met als doel de mannelijke prestaties, vitaliteit en uithoudingsvermogen te herstellen. Het is volstrekt veilig, ook bij langdurig gebruik.

Het product is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar.

Prelox ® Blue is een totaal nieuw product waarop een patent is aangevraagd en dat een aantal jaren alleen door Herbalife zal worden verkocht.

Het bevordert aanzienlijk de mannelijke vitaliteit. Het voorkomt vermoeidheid door stress en gaatde veroudering afremmen. Voor miljoenen mannen bied Prelox ® Blue dus een goede uitkomst.

Het verdient aanbeveling twee van de blauwe tabletjes per dag te gebruiken tijdens de eerste twee weken en daarna nog één tot twee per dag volgens uw eigen behoefte.

Prelox ® Blue is heel speciaal ontwikkeld voor mannen. Voor vrouwen adviseren we Tang Kuei te gebruiken.

Prelox ® Blue kan zonder problemen genomen worden samen met andere Herbalife producten.

De werkzame ingrediënten in Prelox ® Blue zijn: een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan viatmine E is toegevoegd.

Een ander sterk werkend vitaliteitsproduct voor mannen is Male Factor 1000. Beide producten versterken elkaar zeer krachtig en bevorderen de vitaliteit en het uithoudingsvermogen van mannen

60 blauwe tabletjes


Kruidendrank

Thermojetics instant kruidendrank

herbalife kruidendrankVerfrissende kruidendrank die zowel koud als warm met veel smaak wordt gedronken. Door de cardamon- en hibiscus-extracten worden de circulerende vetten in ons lichaam opgespoord en omgezet in (bloed)suikers, waardoor nieuwe energie wordt gegenereerd. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het hongergevoel neemt af. Helpt je sneller afslanken.
Deze kruidendrank bevat o.a. de mineralen kalk, fosfor, ijzer, natrium en de vitaminen A, C, B1, B2 en ß-caroteen en verhoogt hiermee de weerstand.
De heerlijke kruidendrank is ook bijzonder populair in de sportwereld als isotone dorstlesser. Voor mensen die moeite hebben met drinken van water is dit een perfecte oplossing.
Naturel Thermojetics kruidendrank is verpakt in een kunststof flesje met inhoud van 50 of 100 gram.
50 gr verpakking is er in vier heerlijke smaken: Naturel, Citroen, Perzik en Framboos.
De Herbalife-programmas worden altijd geleverd met de naturel smaak.


Fiberbond

Voor vermindering van de vetopname

herbalife fiberbondDe geavanceerde formule van Fiberbond is gebaseerd op natuurzuivere bestanddelen als hulp bij een verantwoorde gewichtsbeheersing en afslanken met weinig calorieën.
De mix van actieve vezels en natriumcholeaat, helpt het afvoerproces in stand te houden en draagt bij tot de emulsievorming van vet bij de spijsvertering.
Het zet een rem op uw zin voor snoepen. Dit supplement wordt vóór het eten ingenomen.
Fiberbond wordt ook "smokkeltablet" genoemd, omdat het de vetopname van bijvoorbeeld een gebakje of een overvloedige maaltijd beperkt. Bij vettere maaltijden, zoals pizza of gefrituurde producten neem je vooraf best twee tabletten .

Bevat 90 tabletten, 3 tabletten per dag voor het eten.


ShapeWorks Proteïnepoeder Formule 3

Eiwitsuplement - Ook voor de sportman

herbalife proteinepoederProteïnen zijn de bouwstenen van onze cellen. Vaak trachten mensen af te vallen door zich uit te hongeren waardoor een tekort aan de zo belangrijke proteïnen ontstaat. Soms resulteert dit zelfs in gewichtstoename in de plaats van afname. Doordat onze cellen worden uitgehongerd gaat ons lichaam immers alle vet dat wordt genuttigd opslaan als reserve. Proteïnepoeder geeft onze cellen dat extraatje aan eiwitten. We hebben ongeveer 1 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht nodig per dag. Bij het ShapeWorks gewichtsbeheersingsprogramma gebruiken we bij elke shake, in verhouding tot ons persoonlijk BMI, 1 tot 2 lepels extra van dit proteïnepoeder.
Bodybuilders bouwen hun spieren op met proteïnen
Vele gewichtheffers gebruiken na hun training de Formule 1 shake met melk + nog eens wat extra proteïnepoeder voor de opbouw van hun spieren.


Male Factor 1000

Kruidenformule met Ginseng

herbalife malefactor 1000Male factor 1000 is een versterkend middel dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor mannen. Toch is het ook uitstekend geschikt voor vrouwen. Het bevat de eigenschappen van Avena Sativa, brandnetel en ginseng. Het is een hulpmiddel voor mensen met een gestresseerd leven.
Onregelmatig eten, slechte voeding, een druk bestaan, het zijn alle oorzaken voor een slechte werking van ons lichaam, onze spijsvertering en ons afweersysteem.
Male factor 1000 heeft een anti-oxidanteneffect en houdt je in prima conditie door invloeden van schadelijke producten en toxische stoffen in ons lichaam te neutraliseren.

Eigenschappen van de belangrijkste elementen Avena Sativa (Zwitserse haver A111) - Haver heeft onder andere de volgende eigenschappen:

 • Gunstig voor hart, bloed en zenuwen.
 • Rustgevend.
 • Effectief tegen darmlucht en maagpijn.
 • Chinezen geloven dat haver goed is voor de potentie. Brandnetel is van oudsher bekend vanwege zijn opwekkende eigenschappen.
 • Rijk aan magnesium, ijzer en vitamine C.
 • Voedzaam.
Ginseng (Amerikaanse, Siberische en Oriëntaalse panax)
 • Ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt door Chinese en Koreaanse plantenkenners. Het is een van de oudste planten die in de Chinese apotheek in zeer hoog aanzien staan. Al sinds 4000 jaar wordt ginseng beschouwd als de onbetwiste alles genezer, als versterkend product waarmee je in goede vorm blijft, meer kracht hebt en je tot rust brengt.


Tang Kuei

Gemengde kruiden

herbalife tangkueiIs een uitstekend middel voor vruchtbare vrouwen en als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen (ook voor mannen). Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille, waarmee onze lichaamsfucties hun evenwicht terugvinden.
Eeuwenlang beschouwen de Chinese plantenkenners Tang Kuei als een "superieure plant", die elke dag als versterkend middel genomen kan worden. In China gebruikt men het nog steeds in de soep en bouillon om de voedingswaarde ervan te verhogen. het is een rijke bron van vitamine A en B, Calcium, ijzer en magnesium.
Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot heel wat ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt al eeuwen deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen. Waarom zou je er dan zelf geen gebruik van maken!
Eigenschappen van de hoofdingrediënten:
 • "Tang Kuei" wordt gemaakt van de plant Angelica sinensis (Engelenwortel). Vooral de wortel van de plant heeft de voorkeur omdat deze grote hoeveelheden calcium bevat, alsmede B-vitaminen, ijzer, magnesium en essentiële oliën. Calcium is nuttig in de voeding om de spiertonus in stand te houden. Spieren met gebrek aan calcium kunnen hyperactief worden en daarom meer geneigd zijn om samen te trekken.
 • Mannen en vrouwen gebruiken tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting van de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en spierkrampen.
 • Kamille: Wordt gebruikt om de ontspannende en rustgevende eigenschappen. Het vormt een traditionele, op planten gebaseerde behandeling die veel mensen gebruiken om spierpijn te bestrijden.
 • Biergist: Een uitstekende bron van B1, B6 en foliumzuur. het is rijk aan aminozuren, aan lecithine en aan chroom.


Rose Ox

Voedingssuplement - krachtig antioxidant

herbalife formule 1Rose Ox is een antioxidant op kruidenbasis. Het bevat rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden die samenwerken met de natuurlijke bronnen binnen ons lichaam en met de antioxiderende vitamines C, E en bètacaroteen.
Antioxidanten beschermen cellen en weefsel tegen vrije radicalen.
Het is normaal dat tijdens het spijsverteringsproces vrije radicalen worden geproduceerd. Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de antioxidanten.
Er zijn vele factoren die de aanmaak van vrije radicalen bevorderen zoals, stress, ziekte, roken, medicijngebruik, veelvuldig sporten, luchtvervuiling, te weinig groente en fruit. Rose Ox heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking. Rose Ox werkt op het immuunsysteem en kan zo antiverouderend werken.


Herbalifeline

Voedingssupplement op basis van visolie.

herbalifelineIn West Europa eten we te weinig vis. Vis bevat onontbeerlijke stoffen die ons gezond houden. Herbalifeline laat ons mee profiteren van de rijkdom van de zee en houdt onze spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Onze huid wordt mooi en stralend.

Niet alle vetten zijn schadelijk. Voedsel dat meervouding onverzadigde vetzuren bevat, zorgt ervoor dat we Omega-3 en Omega-6 essentiële vetzuren binnenkrijgen. Dat zijn de goede onderdelen van vetten.
Omega-3 essentiele vetzuren hebben we hard nodig om gezond te blijven. Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken en moet ze daarom uit de voeding halen. Helaas zitten er niet voldoende Omega-3 essentiele vetzuren in ons hedendaags voedsel.

Vis,zoals zalm, haring, makreel en sardientjes, is de belangrijkste leverancier van Omega-3 essentiële vetzuren. Maar het staat niet vaak genoeg op ons menu. Misschien omdat verse vis zo duur is, misschien omdat het lastig klaar te maken is of omdat de smaak minder gewaardeerd wordt dan die van vlees of kaas.
Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal drie keer per week vis te eten. Daarmee krijgt u voldoende Omega-3 essentiële vetzuren binnen.
Meestal gebruiken we plantaardige olie, zoals zonnebloemolie. Die zorgt voor voldoende Omega-6 essentiële vetzuren, maar bevat niet dezelfde noodzakelijke Omega-3 essentiële vetzuren zoals vis.
Hoeveel Omega-3 essentiële vetzuren we nodig hebben hangt af van ons gewicht, voedingspatroon en manier van leven. Als je bijvoorbeeld veel verzadigde vetten eet (vetzuren die hard worden bij kamertemperatuur), dan heb je meer nodig.
Een algemeen kenmerk van een tekort aan essentiële vetzuren is een droge huid. Als essentiële vetzuren worden verhit of aan zuurstof worden blootgesteld verliezen ze hun werking. Om zo min mogelijk schadelijke vetten binnen te krijgen vermijden we best gebakken of gefrituurd voedsel, bruin of verbrand vet en verzadigd of waterstofhoudend vet. Zorg voor voldoende essentiële vetzuren in je dagelijkse voeding.


Yellow tabletten

GTF chroom en calcium tabletten

herbalife yellow tablettenThermojetics geel is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om 's avonds te gebruiken. Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtsbeheersingsprogramma.
Chroom is een essentieel sporenmineraal dat de natuurlijke suikerbalans in het lichaam bevordert. Bij een tekort moet het lichaam extra hard werken om de suikerspiegel van het bloed stabiel te houden. Daardoor kun je ineens onbedwingbare trek krijgen in zoetigheid. Chroom is een van de mineralen waar het lichaam vaak een tekort aan heeft. Thermojetics geel wordt snel opgenomen, gaat direct aan de slag en helpt uw lichaam bij een goede suikerbalans. Zo schiet de suikerspiegel niet op en neer en heb je niet de neiging om te snoepen, vooral ’s avonds.
Thermojetics Geel is niet stimulerend en kan dus zonder problemen ‘s avonds gebruikt worden.
Iedereen kan dit product gebruiken, ook slanke mensen. Het product kan naar behoefte overdag of ‘s avonds worden gebruikt.
Neem 2 tabletten per dag – voldoende voor een maand


Proteinebars

Heerlijk tussendoortje

herbalife proteinebars Af en toe willen we onszelf verwennen. De drang naar zoet wordt soms een ietsje te groot.
Een Thermojetics proteïnereep is een smakelijk tussendoortje boordevol energie. Het is erg lekker maar ook erg gezond en het bevat slechts maximum 140 kalorieën. Het helpt ons aan de energie voor de overbrugging tussen de maaltijden waardoor we ons nog beter gaan voelen.
De voedingsstoffen en eiwitten zijn zo uitgebalanceerd dat ze je helpen de tijd tussen de maaltijden zonder gevoel van honger of leegte te doorstaan. Let wel op dat je er slechts maximum twee per dag van gebruikt anders zou het misschien ook weer niet zo goed zijn voor je lijn.
Verkrijgbaar in drie lekkere smaken en verpakt per 14 stuks. Vanille-amandel, Chocolade-pinda of Citroen.


Aloësiroop

Verfrissende drank op basis van Aloë

herbalife aloesiroopMet behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingsstoffen uit de Aloë-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop heeft een verzachtende uitwerking op de spijsvertering en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van ons lichaam.
Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal 2 liter water per dag te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten functioneren. Uitdroging wordt vaak niet in eerste instantie herkend als de oorzaak van veel klachten, maar elke cel in ons lichaam heeft voortduren vocht nodig. Aloësiroop is een positieve en verfrissende manier om ervoor te zorgen dat je dagelijks genoeg water drinkt.
Eén glas frisdrank bevat al snel ZES suikerklontjes! Je kunt ook een heerlijk glas Aloësiroop nemen waardoor je aanzienlijk minder suiker binnenkrijgt.
Ben je vaak gehaast en besteed je geen tijd aan je maaltijden dan kunnen allerlei maagklachten ontstaan doordat het voedsel niet goed wordt verteerd en dus niet volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Water is een essentieel onderdeel van het spijsverteringsproces. Drink dan ook een half uur voor de maaltijd een glas water voor een betere spijsvertering.
Door stress komen hormonen vrij die de natuurlijke spijsverteringsprocessen bemoeilijken. Het is natuurlijk best dingen te vermijden die een negatieve uitwerking op ons lichaam hebben. Wanneer we toch eens een hectische dag hebben dan draagt het drinken van Aloësiroop zeker bij tot een meer positieve en opgewekte kijk op het leven. Aloësiroop is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk. Een gezonde dorstlesser.
Herbalife heeft een zeer uitgebalanceerd proces ontwikkeld om de plantensappen te stabiliseren en zo de natuurlijke organische ingrediënten van de plant zoveel mogelijk te behouden.
Omdat het onttrokken is aan het gehele blad van topkwaliteit Aloë Vera (Aloë Barbadensis Miller), bevat aloësiroop belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen en is een actief versterkend middel.
Aloësiroop is geen geneesmiddel. Toch brengt het bij sommige gebruikers verlichting bij heel wat ongemakken.